Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Over Meijerink Incasso | Gerechtsdeurwaarders

 

Per 1 januari 2014 begon Francine Meijerink met een klein kantoor in Wezep (Gld). Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler in Noord-Oost Nederland, met name Zwolle en omgeving. 

 

De organisatie staat onder leiding van Francine Meijerink (directeur).

   

Wij vinden het belangrijk dat mensen krijgen waar hij of zij recht op heeft. Dat geldt voor opdrachtgevers, maar net zo voor schuldenaren.

 

Ons kantoor opereert zelfstandig, en werkt graag samen met inspirerende complementaire partners.

Met betrekkelijk veel collegae elders in het land hebben we een uitstekende verstandhouding, zodat wij onze cliënten door het hele land goed van dienst kunnen zijn.

 

Onze opdrachtgevers

Meijerink heeft uiteenlopende opdrachtgevers. Wij werken met name voor het MKB, advocaten, leasemaatschappijen, en specialisten in de hippische sector.

 

Onze kennis

Behalve op het gebied van incasseren van vorderingen en het leggen van uiteenlopende beslagen behoort de laatste jaren met name het bewijsbeslag en de pandhouders executie tot onze specialiteit.

 

Wij denken graag mee en adviseren bij de voorbereiding van een beslaglegging. Daarbij streven wij naar vernieuwende oplossingen en een vooral praktische uitvoering van het te leggen beslag. Van het veilig stellen van bewijsmateriaal tot aan het terughalen van uw gefinancierde/verpande zaken.

 

Wij adviseren en ondersteunen u ook met uw hippische beslagmaatregelen met onze kennis van paarden. Daarbij werken we ook samen met juristen en advocaten die onze passie en ondernemen delen. We spreken uw taal, beschikken over een grote kennis van de hippische sector en adviseren met tact en daadkracht

 

Waarin onderscheiden wij ons

Onze kracht is onze specialistische kennis. Hierdoor kunnen wij vaak op voorhand al een goede inschatting maken welke maatregelen kans van slagen hebben. Maatwerk dus!

 

Wij kiezen er voor onze diensten te leveren ter aanvulling van de dienstverlening van onze  opdrachtgevers.

 

Ook geven wij graag tekst en uitleg over wat ons werk inhoudt. Dat doen wij onder meer door het geven van voorlichting op middelbare scholen of in de vorm van lezingen voor bijvoorbeeld ondernemersverenigingen of branche organisaties.

 

Lidmaatschappen en sponsoring

Meijerink draagt graag bij aan verschillende goede doelen en initiatieven in en rondom Zwolle. Zo zijn wij:

 

Lid van 

Sponsor of donateur van 

 

 

 

Meijerink incasso en gerechtsdeurwaarders | Realisatie & Ontwerp: Makeable Branding i.s.m. ISLOK BV

Algemene voorwaarden