Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Voor Advocaten

Meijerink Advocaten Gerechtsdeurwaarders Noord-Oost Nederland

Vanuit onze vestiging Wezep worden advocaten in Zwolle en omgeving op hun wenken bediend in de regio Noord-Oost Nederland dankzij een effectieve samenwerking met twee klantvriendelijke, kwalitatieve partnerkantoren met een hoog service level in Emmen en Nijmegen.

De alles-kunners voor advocaten!

 

Onze voordelen

In de samenwerking opereren wij regionaal met een zelfstandige verantwoordelijkheid, en visie op de toekomst van het ambtelijk werk ten behoeve van de advocatuur. Adequaat exploiteren, conservatoire maatregelen uitvoeren, en executeren zit ons in het bloed. Evenals het zorgvuldig uitvoeren van opdrachten met (emotie)geschillen, zoals bijvoorbeeld bij echtscheidingen.

Omdat het onze passie heeft en het ons goed af gaat!

 

Ons ambtsgebied

In de afgelopen jaren is ons ambtsgebied uitgegroeid van oorspronkelijk Zwolle en directe omgeving naar thans Noord-Oost Nederland, dat wil zeggen:

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst in de rest van Nederland. Voor een ambtelijke opdracht buiten Noord-Oost Nederland verwijzen wij u graag naar een van onze deskundige collega-gerechtsdeurwaarders. Ook coördineren wij graag uw landelijke acties.

 

Advies

Bent u er niet zeker van dat u de juiste aanzeggingen in uw dagvaarding hebt gebruikt?

Vraagt u zich af of uw beslagrekest volledig is? Wilt u overleggen over de te nemen stappen in het executietraject?

 

Bij Meijerink denken wij graag met u mee om voor u en uw cliënt de beste oplossingen te vinden. Het is ons werk om exploten op nietigheden te controleren en wij weten als geen ander hoe objecten waarop beslag gelegd moet worden, het beste kunnen worden omschreven.

Ons advies is vrijwel altijd gratis!

 

Bij voorkeur worden wij in een vroeg stadium betrokken in geplande conservatoire acties.

Dan kunnen wij deze direct inplannen zodat wij u de best mogelijke service kunnen bieden.

Vaak zijn wij ook weer afhankelijk van derden, zoals de politie en slotenmakers; die seinen wij graag ook zo snel mogelijk in.

 

Ook houden wij u graag op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en vervullen wij de rol van deskundige sparringpartner.

 

Advocatenstage

Meijerink Gerechtsdeurwaarders biedt (beginnende) advocaten de gelegenheid kennis te maken met het vak van gerechtsdeurwaarder. U kunt dan een dagdeel 'stage lopen' bij een van onze gerechtsdeurwaarders en meegaan als er exploten worden uitgebracht.

Heeft u interesse? Neem contact op!

 

Tarieven ambtshandelingen

De kosten van onze - kwalitatieve - ambtshandelingen zijn wettelijk vastgelegd in het Besluit tarieven ambthandelingen gerechtsdeurwaarders (Btag). Dit zijn ook de tarieven die wij aan u in rekening brengen. Alleen wanneer u wenst dat uw opdracht nog dezelfde dag moet worden uitgevoerd, kan het zijn dat wij u een 'spoed'opslag in rekening dienen te brengen.

Meijerink incasso en gerechtsdeurwaarders | Realisatie & Ontwerp: Makeable Branding i.s.m. ISLOK BV

Algemene voorwaarden